Italiensk fotball
uefa_cup_100x218

De italienske lagene imponerte i UEFA-cupen

De tre gjenværende italienske lagene har alle gode sjanser til å avansere fra gruppespillet i UEFA-cupen etter å ha overbevist i åpningskampene. Etter vekslende suksess i Champions League er det betryggende å se at "de nest beste" hevder seg i Europa.
Les mer...
uefa_cup_100x120

UEFA-cup: gruppespillets første runde

Tre italienske lag kvalifiserte seg til UEFA-cupens gruppespill. Vi tar en liten kikk på den første runden.
Les mer...
SCUDETTO_505_100x110

UEFA: Tøff trekning for de italienske lagene

Tre lag kom gjennom nåløyet til gruppespillet i UEFA-cupen, og trekningen av gruppene ble foretatt av UEFA tirsdag formiddag. Spesielt Sampdoria får en tøff høst.
Les mer...
uefa_cup_100x218

Oppsummering: UEFA-cupens første runde

Tre av fire lag videre

Sampdoria og Milan gikk som forventet videre, mens Udinese måtte helt til straffesparkkonkurransen for å slå ut et hardtkjempende Borussia lag. Napoli fikk det, som vi fryktet, for tøft i Portugal.
Les mer...
uefa_cup_100x218

Forhåndsomtale: returkamper i UEFA-cupens første runde

Nå skal det endelig avgjøres hvem som får spille i gruppespillet i UEFA-cupen. Alle de fire italienske lagene har god sjans til avansement, selv om Napoli gjerne skulle ha hatt et mål eller to til før bortekampen mot Benfica.
Les mer...
images362346_UEFA_cup_s_100x160

Oppsummering: UEFA-cupens første runde

Det ble en praktfull italiensk aften i torsdagens UEFA-cup. Fire lag var i aksjon, og alle fire vant - flere mot meget kvalifisert motstand.
Les mer...
images362346_UEFA_cup_s_100x160

Italiensk suksess i UEFA-cupen?

Det er klart for den første runden av UEFA-cupen, og de italienske lagene er innblandet i en rekke interessante oppgjør. Størst press på seg har nok AC Milan etter en lei start i Serie A - i kveld møter de Zürich på hjemmebane.
Les mer...
uefa_cup_100x120

UEFA cup: Tøff trekning for de italienske lagene

Første ordinære runde i UEFA-cupen ble trukket i dag. Napoli som ikke var seedet fikk den verste motstanderen, de må ut i dobbeltmøte med Benfica. Også Udinese fikk tøff motstand - tyske Dortmund.
Les mer...
acc-vert-chmapions-trophe0_100x160

Italienske lag i UEFA-cupene

Vi går inn i en uke med meget avgjørende kamper i Champions League- og UEFA-cup kvalifiseringen. De tre italienske lagene som skal ut i aksjon har alle gode utgangspunkter.
Les mer...
acc-vert-chmapions-trophe0_100x160

Champions League: Juve og Fiorentina i tredje kvalifiseringsrunde

Og Napoli møter albansk motstand i UEFA-cupen torsdag

Fiorentina møter Slavia Praha tirsdag kveld, mens Juventus møter Artmedia onsdag kveld i Champions Leagues tredje kvalifiserinsgrunde.
Les mer...