Italiensk fotball

Tippekampen runde 35

25-04-2008 Ove Opstad
Roma sviktet oss totalt i forrige runde, men Ove fikk inn en ny dobbel gjennom "sjanserekken" - denne gangen med Cagliari og AC Milan til 2,6 i odds. Den 35. serierunden består av en rekke viktige kamper, både i forhold til topp og bunn.
"Sikre":
Rune:
Inter - Cagliari H 1,30
Odds: 1,30

Vurderer også en hjemmeseier for Juve hjemme mot lazio, men syns 1,40 i odds er litt dårlig betalt. Inter leder med seks poeng ned til Roma med fire kamper igjen, og er helt sikkert lystne på å avgjøre seriemesterskapet så kjap som mulig.

Ove:
Inter - Cagliari H 1,30
Juventus - Lazio H 1,40
Odds: 1,82

Inter var ikke gode mot Torino, men skaffet seg 3 viktige poeng. Vieira er tiibake og det bør hjelpe noe. Cagliari er i bra form, men dette oppgjøret taper de "alltid". Lazio har ikke vunnet på de siste 5 seriekampene (tapt 2 av dem) og har god avstand både til topp og bunn. Juventus er formlaget i Serie A og har målforskjellen 10-2 på de siste 3 seriekampene. Sissoko og Zanetti er endelig en kombinasjon som Juve kan si seg fornøyd med sentralt på midtbanen samtidig som Del Piero er i sin livs form helt der fremme. Lazio sliter som vanlig også med noen suspensjoner (Dabo, Zauri og Ledesma).

"Sjansen":
Rune:
Palermo - Atalanta H 2,10
Napoli - Siena 1,95
Odds: 4,10

Atalanta merket at de manglet Doni i hjemmeoppgjøret mot Juve sist helg. 0-4 var stygt, og det var Atalantas tredje strake tap. Palermo hadde vunnet sine to siste kamper, før de gikk på et knepent tap mot Fiorentina sist. Amauri mangler for hjemmelaget pga suspensjon. Siena har i realiteten berget plassen i Serie A allerede. Tre av de siste fem kampene har endt uavgjort for toscanerne. Napoli har vunnet tre av siste fem, og er i fin form til tross for at de mangler Zalayeta.

Ove:
Reggina - Parma H 1,83
Udinese - Catania H 2,05
Odds: 3.75

Udinese må vinne denne kampen for å ha en sjanse til å spille i UEFA-cupen neste sesong. Sampdoria er 4 poeng foran, men de skal spille borte mot Fiorentina denne helgen. Catania på sin side har kommet seg unna den verste nedrykksstriden, men det er grunnet hjemmeformen. Borte har de ennå ikke vunnet denne sesongen. Parma dummet seg ut sist helg og har hele 5 spillere suspendert foran denne kampen (Couto, Gasbarroni, Falcone, Mariga og Castellini). I tillegg har de en småvond skadeliste: Pisanu, Corradi, Budan og Morfeo. Reggina har 6-5-6 på hjemmebane denne sesongen og kan med seier i helgen klatre opp på en sikker plass.