Italiensk fotball

Tippekampen - runde 31

28-03-2008 Ove Opstad
Ove gikk i overskudd forrige helg da han fikk inn Roma og Udinese til 2.18 i odds. Skuffende at Atalanta sviktet mot Catania, men vi gyver likevel løs på runde 31 med godt mot.
"Sikre":
Rune:
AC Milan - Atalanta H 1,33

Ingen "sikker" dobbel denne uken, til det er for mange kamper usikre. Milan har mye å kjempe for i kampen om Champions League plass, og MÅ vinne hjemmekampen mot Atalanta. Kommer til å løpe over et Atalanta lag som er tafatte borte.

Ove:
Juventus - Parma H 1.35
AC Milan - Atalanta H 1.35
Odds: 1,82

Juve har vunnet 3 av de 4 siste kampene og har tettet igjen bakover på banen. Det er gode nyheter siden de har nok av spillere fremover som kan score mål. Den andre omgangen mot Inter var svært god, og mot Parma er også Zanetti tilbake på midtbanen. For Parma er viktige Lucarelli suspendert. Laget har heller ikke vunnet på bortebane denne sesongen (0-6-9). AC Milan scorer for lite mål, men det holdt til en 1-0 seier sist helg mot Torino. Atalanta på sin side spiller veldig svakt på bortebane for tiden og står nå med 4 strake tap. Poengdeling hjemme mot Catania sist helg var også pinlig. Selv om Kaká må stå over kan ikke Milan tillate seg å rote bort poeng i denne kampen.

"Sjansen":
Rune:
Lazio - Inter U 3,10
Genoa - Reggina H 2,00
Odds:6,20

Lotito har lovet at Lazio vil kjempe med alt de har mot serieleder Inter, selv om det hjelper byrival Roma i kampen om seriemesterskapet. Inter har bare tatt 1 poeng på de to siste kampene, noe som er meget uvant. Faktisk er Lazios form vel så god. Inter har et godt tak på Lazio, de vant 2-0 på Olimpico ifjor - Lazio har ikke slått Inter hjemme siden 2003. Overraskende gode odds på Genoa, som har løftet seg igjen. Borriello er selvføgelig nøkkelen om det skal bli tre nye poeng.

Ove:
Genoa - Reggina H 2,00
Catania - Torino U 2,90
Odds: 5,80

Etter en tung periode (tap mot Juve, Fiorentina og Cagliari) har Genoa igjen startet å ta poeng. Sist hjemmekamp endte med 1-1 mot Inter, og nå i helgen ble Palermo banket 3-2 på bortebane. Reggina har også bedret formen, men sliter ofte borte (0-7-7). Det ble 1-1 i siste bortekamp mot Livorno. Torino står med 3 strake tap, men nå er motstanden lettere. Både Catania og Torino sliter med å score mål, og det medfører ofte poengdelinger. 3 av de siste 5 innbyrdes oppgjørene har også endt med uavgjort. Dette blir en viktig kamp siden begge lag trenger poeng for å holde seg unna nedrykksplassene.