Italiensk fotball

Tippekampen - runde 28

14-03-2008 Rune Opstad
Begge to fikk inn sine "sikre" oddskuponger sist helg, mens Ove også var nær på å få inn sin "sjanse". Det er derfor med freidig mot vi prøver oss på nytt denne helgen.
"Sikre":
Rune:
Sampdoria - Catania H 1,66
Inter - Palermo H 1,40
Odds: 2,32

Sampdoria har både Bellucci (skadd) og Cassano (utestengt) ute, men bør likevel være for sterke for Catania hjemme i Genoa. Sterk borteseier mot Parma sist helg, som førte til Di Carlos avgang. Inter vil komme sterkt tilbake etter tilbakeslaget mot Liverpool, og etter støyen rundt Mancini.

Ove:
Sampdoria - Catania H 1,66
Fiorentina - Genoa H 1,62
Odds: 2.69

Hjemmelaget mangler altså både Bellucci og Casano, men har flere spillere som kan avgjøre kampene. 2-1 seieren borte mot Parma sist helg var sterk. Catania vant også 2-1 (hjemme mot Cagliari), men mot Sampdoria blir det tøffere (Catania har ennå ikke vunnet på bortebane denne sesongen). Genoa har tapt to kamper på rad (mot Cagliari og Juventus), og kan være inn i en svakere periode igjen. Både Genoa og Fiorentina sliter med skader, men sistnevnte lag er uansett svært sterke på hjemmebane.

"Sjanse":
Rune:
Atalanta - Empoli H 1,90
Livorno - Parma U 2,90
Odds: 5,51

Atalanta er i flytsonen, og selv om Empoli nå kjemper med ryggen mot veggen så bør hjemmelaget ta tre poeng her. Husk at Pozzi er skadd for bortelaget. I den andre kampen har ingen av lagene råd til å tape, logisk med uavgjort. Tipper Parma får orden på forsvaret sitt etterhvert også.

Ove:
Juventus - Napoli H 1,50
Roma - AC Milan U 3,10
Odds: 4,65

Nå er lugge-Nedved tilbake, og da vil nok særlig Lavezzi passe godt på. Zalayeta er trolig ute med skade, og det svekker Napoli offensivt. På bortebane har Napoli slitt (2-3-8), og Juve bør benytte sjansen til å øke forspranget til lagene som halser bak. Likevel litt bekymringsfullt at både Zanetti og Camoranesi er ute. AC MIlan overbeviste ikke mot Empoli, men kampen mot Roma er et av årets største oppgjør, og da satses det friskt. Seedorf er tilbake, så Pato blir trolig enslig svale på topp. Man får også tro at Kakás humør har steget noe i løpet av uken.

Fasiten fra sist:
Rune fikk inn sin sikre kupong med 2,16 i odds, mens Ove fikk inn sin med 1,30 i odds. Ove var kun 1 Fiorentina mål fra å vinne på sin "sjanse" til 4,73 i odds. Runes "sjanse" til 6,15 i odds kan vi trygt si var en bommert. Parma tapte og Torino slo Atalanta.