Italiensk fotball
AC-Milan_100x100

Reise: Milano-guiden

Hans Kristian Rusten fra acmilan.no guider oss

Milano er absolutt en av Europas mest spennende og interessante byer. Vi har fått tillatelse av Magnus Todal i AC Milan Norge til å publisere deres Milano-guide.

Les mer...
SCUDETTO_505_100x110

Nå er det på tide å planlegge fotballtur til Italia!

Det har ofte vært vanskelig å planlegge turene til Italia siden man aldri kan være sikker på hvilke kamper som blir flyttet til lørdag og til kveldstid på søndag. Denne sesongen lover bedre siden Lega Calcio allerede nå har terminlisten klar frem til januar. Vi gir dere listen, så er det bare for dere å planlegge!
Les mer...
Trieste_110x83

Kanalbyen og et lite ”Wien” på Adriaterhavets kyst

Av: Torbjørn Hanssen

Torbjørn Hanssen har tidligere sendt flere interessante reisebrev fra Italia som vi har publisert. Denne gangen har han vært i Venezia og Trieste. Les og nyt!
Les mer...
italia_90x138

Italia - kulturnøkkelen (Libretto Forlag)

Forlaget lover at dette er "en rask innføring i historie, sammfunnsforhold, skikk og bruk". Vi var skeptiske, men ga boken en sjans.
Les mer...
logo-Rimini-Calcio_100x136

Reise: Rimini og San Marino

Reisebrevene er populær lesing på Fotballitalia. I dag forbereder vi dere på en liten tur til østkysten av Italia, og deretter til en av de minste statene i Europa - San Marino.
Les mer...
logo%20napoli%20300_100x100

Napoli i mai: fotball og søppel

Reisebrev fra Torbjørn Hanssens besøk i Napoli

Helt siden jeg så på TV den legendariske VM-kampen i 1990 mellom Italia og Argentina på San Paolo i Napoli,har jeg hatt lyst til å besøke denne arenaen. Siden jeg skulle være en uke i Napoli i begynnelsen av mai passet det fint at gli azzurri skulle ha Milan på besøk den 11.mai.
Les mer...
bologna_100x100

Bologna fikk sitt første hjemmetap

Fotballitalia fikk overvære Bologna - Piacenza lørdag ettermiddag. Alle forventet en enkel hjemmeseier, men slik skulle det ikke gå. Vi møtte en by, og et lag, i forfall.
Les mer...
SCUDETTO_505_100x110

Forhåndsomtale: gutta på fotballtur

Fredag reiser fire forventningsfulle karer fra Norge til Italia. Eller rettere sagt, tre forventningsfulle karer, og en "reiseleder" som er lettere nevrotisk.
Les mer...
logo%20napoli%20300_100x100

Gutta på fotballtur - del 3

Tor Erlend og Harald raser fortsatt gjennom Italia. Lørdag kveld var de på San Paolo og så hjemmelaget slå Juventus 3-1.
Les mer...
AS_Roma_100x120

Gutta på fotballtur, del 2

Tor Erlend og Harald er nå på plass i Italia. Som en "prolog" på turen, publiserer vi i dag en reisebeskrivelse fra oppgjøret mellom Lazio og Roma i 2006. Noe som ikke ble en god dag for Roma-supporter Tor Erlend.
Les mer...