Italiensk fotball

Notiser # 125 Mourinho utelater stjernespiss fra troppen

Flere av storklubbene med skadeproblemer

28-10-2008 Rune Opstad
Skader, feterte stjerner og nye transferrykter. Vi gir deg all spenningen du trenger på en grå tirsdag, og som alltid i kortform.
- Mourinho har hatt en ny merkelig pressekonferanse. For det første nektet han å svare på en rekke spørsmål, og for det andre innrømmet han at det skulle mye til fra enkelte spillere som hadde "sviktet" ham / laget å gjenvinnet tillit. Mourinho sier at det er lett å tilgi at spillere kan ha en dårlig dag, men ikke at de unngår å spille til det beste for laget (Goal).

Mario Balotelli og Victor Obinna tilhører nok den første gruppen, de er med i troppen selv med dårlig spill i helgens kamp mot Genoa. Adriano er derimot utelatt pga at han kom forsent til en trening. Mourinho avdramatiserer det hele med Adriano ved å si at forholdet mellom trener og spillere ikke alltid er "kissy, kissy" (Reuters). Til Channel 4 sier Mourinho at han ikke lar barna sine komme unna med alt, og det gjelder også spillere som Adriano. Julio Cruz er heller ikke med i troppen.

- Spalletti innrømmer at hans taktiske disposisjoner ikke har vært gode nok så langt, og vender tilbake til tegnebordet. Han innrømmer også at posisjonen som trener for Roma kan være i faresonen (Sportinglife). Kombinasjonen av stor gjeld og dårlige sportslige resultater kan også føre til at Roma må selge noen av stjernespillerne sine (Goal).

- Milan sliter med skader og suspensjoner foran hjemmekampen mot Siena. Marek Jankulovski er suspendert, mens Kakha Kaladze, Alessandro Nesta, Andrea Pirlo, Clarence Seedorf og Philippe Senderos fortsatt er skadet. De to nyeste tilvekstene på skadelisten er Ronaldinho og Flamini (Sportinglife).

- Serieleder Udinese reiser til Catania for å møte Marinos tidligere lag. Det må de gjøre uten Antonio Di Natale som er skadet (flere medier).

- 41-åringen Alberto Fontana er tilbake mellom Palermo-stengene onsdag kveld, siden førstevalget Amelia er skadet (flere medier).

- Det kom ingen italienere med på FIFPros årets lag. Den eneste fra Seria A som de 57 500 spillerne stemte inn på årets lag var Kaka` (Goal).

- Gilardino har fått karantene i to kamper fordi han handset i forbindelse med 3-1 scoringen mot Palermo. Fiorentina vil anke vedtaket (CNN).

- Klubbpresidenten i Juventus fikk så hatten passet på klubbens generalforsamling. 70 av de 150 akjseeierne var tilstede, og de fleste var rasende på måten sportsdirektør Secco hadde gjort sine spillerkjøp. Vi har ikke aksjer i Juve, men er like sinte (Goal).