Italiensk fotball

Notiser # 124 Sirkus Beckham & Europas best betalte spiller

Oppdateres søndag

26-10-2008 Rune Opstad
Mens skjorteprodusentene i Milano trykker opp nummer "75 Beckham", ser vi på smått og stort fra fotballandet.
- Cigarini ankom Atalanta fra Parma sist sommer, det hindrer ham ikke å drømme om en ny klubb alerede . Milan er målet for spilleren (Goal).

- Lån eller ikke lån, Beckham insisterer på at hans lojalitet ligger hos LA Galaxy, og at helgens kamp mot Dallas ikke blir hans siste for amerikanerne (Lancashire Evening Post).

- Gareth Bale har sammen med sin nye klubb Tottenham hatt en forderdelig sesongåpning. Det hindrer ikke sportsdirektør Secco i Juve i å ville hente ham når transfermarkedet åpner i januar (Tribalfootball).

- Lazio vil nå forsere arbeidet med å gjøre Zarates overgang til klubben permanent (Tribalfootball).

- Torino vil sannsynligvis være på nedrykksplass når dagens Serie A runde er spilt, men president Urbano Cairo påstår at trener De Biasi sitter trygt (Channel 4).

- Manchester United avviser at Mourinho er aktuell for å ta over treneransvaret når Ferguson en gang i framtiden velger å avslutte karrieren sin (flere medier).

- The Guardian er ekstremt opptatt av at bare 25,813 tilskuere møtte opp for å se Juves Champions League kamp mot Real Madrid,når kapasiteten på stadion er 27.500. Research, The Guardian. Research.

- Paris Saint Germains Ludovic Giuly snakker nå ut om tiden i Roma. Giuly mener at det var mye rasisme på tribunene, og mener at Spalletti var veldig defensiv i sin tankegang (Gazzetta).

- Victoria Beckham, kjent fra kvalitetsbandet Spice Girls, har fått et tilbud på 10 millioner pund for å delta i et dokumentarprogram om Davids overgang til AC Milan (The Daily Telegraph).

- Italiensk presse sier at Zlatan blir Europas betalte spiller når han nå får £9.6 millioner per år frem til 2013 (flere medier).

- Sportmediaset påstår at Balotelli ønsker å forlate Inter om han ikke loves mer spilletid. Spilleren skal ha et møte med klubben den kommende uken.

- Genoa avviser at de ønsker å hente Owen til klubben (flere medier).

- 4 "supportere" ble arrestert før og under derby-kampen i Torino i går. En Juve-tilhenger ble tatt med kniv på innerlommen, 2 Torino-tilhengere ble arrestert for trusler mot politiet og en Torino-supporter ødela en stol, for så å prøve å kaste det på Juve-supporterne (Goal).