Italiensk fotball

Notiser # 123 Milan forsterker

Megastjerne til Siena?

22-10-2008 Rune Opstad
Milan fortsetter å forsterke stallen sin, nå er Beckham neste mann ut. Men det kan være større fisker enn som så på vei til klubben. Også Siena planlegger å fiske stor-gjedda. Flere av topplagene sliter tungt med skader, og verre blir det. Her er det meste i kortform.

- Som vi meldte tidligere er Beckham klar for Milan fra januar. Beckham blir utlånt fra sin amerikanske klubb. Les mer om saken hos acmilan.no. Milan avviser at det ligger bare komersielle motiver bak kjøpet (The Daily Telegraph).

- Ingen god dag i München for Fiorentina tirsdag. Laget fikk også Massimo Gobbi skadet. Gobbi håper å være frisk til returkampen om 14 dager (flere medier).

- Åtte italienske spillere er nominert til FIFPro XI. Buffon, Cannavaro, Paolo Maldini, Nesta, Gianluca Zambrotta, Gennaro Gattuso, Andrea Pirlo og Luca Toni er alle med på listen. Bare Spania har flere. Også Serie A spillerne Javier Zanetti, Kaka, Zlatan Ibrahimovic og Ronaldinho er blant de nominerte. Det offisielle laget vil bli presentert 27. oktober.

- Jeremy Menez angrer ikke på at han reiste fra Monaco til Roma, til tross for en svak serieåpning (Mercat365.com).

- Juve sliter med enorme skadeproblemer, sistemann på listen er Claudio Marchisio. Det antydes at spilleren er satt ut av spill i 4-5 uker (CNN).

- Siena ønsker at Ronaldo skal få sjansen til å bygge opp karrieren sin på nytt hos dem i Toscana (The Independent).

- Lavezzi er ute og trøster Napoli-fansen med at det ikke blir noen overgang til Chelsea (Tribalfootball).

- Cesc Fabregas innrømmer at Arsenal har fått et tilbud fra en italiensk klubb om å kjøpe ham. Fabregas har kontrakt med Arsenal frem til 2016 (!). Milan er muligens denne klubben (Clubcall).

- Adebayor er fortsatt linket til Juventus. Det går rykter om et bud i størrelsesorden 25 millioner pund (flere medier).

- Mange lurer på hvordan det går med Juves stadionplaner. Det siste på den fronten er at den skal stå ferdig til 2011/12 sesongen (Goal).