Italiensk fotball

Notiser # 122 Ny stjerne til Milan i januar

Stortalent forlenger med Juventus

17-10-2008 Rune Opstad
Det skjer mye i Italia, selv om man ikke skal tro alt man hører. Vi gir deg alt i kortform, så får du selv vurdere om du er en troende.
- David Beckham kan bli Milan-spiller i januar. Klubben prøvde også å sikre seg spilleren sist han var ledig på markedet, men den gangen valgte Sirkus Beckham å innta US & A. Beckham skal trene med klubben i januar, og Milan håper på en toårskontrakt. Og for dem som har sett ham i den engelske landslagstrøyen, så har han ikke glemt gamle kunster. Draktprodusenten Adidas gnir seg nok i hendene (Metro UK). Trapattoni anbefaler Milan å kjøpe Newcastles eminente keeper Given (Tribalfootball).

- Giovinco har skrevet ny kontrakt med Juventus. Spilleren vil tjene 800 000 pund det første året, men det vil øke. Kontrakten går frem til 2013 (flere medier).

- Figo utsetter avgjørelsen om han vil legge opp etter sesongen eller ikke. Figo har vært skadet i høst, men regner med å være tilbake innen 14 dager (Channel 4).

- Behrami gikk fra Lazio til West Ham, nå linkes han til Roma. Det vil nok ikke være populært blant Lazio-supporterne (Tribalfootball).

- Appiah skal fortsett være i Juves søkelys (flere medier). Det er vistnok Emmanuel Adebayor også, som kjent har jo ikke Juve noen gode spisser - bare gode midtbanespillere. Eller var det omvendt? (Goal). Klubbene (Juve og Arsenal) skal også kjempe om Toure (Goal).

- Barzagli går ut i The Independent og sier at Bundesliga er bedre enn Serie A. Vi kan vel heller si det sånn at Bundesliga er nivå som passer bedre for Barzagli - han hadde et svakt år i Palermo sist.

- Tegneserie-skurken Moggi er ute og sier at Italia aldri hadde blitt verdensmester uten hans geniale innsats - de fleste spillerne og treneren kom fra "hans" lag (Goal).

- Ubekreftede rykter antyder at Del Piero leder et opprør mot Ranieri. Tuttusport antydet onsdag at det er en midlertidig våpenhvile, men at Del Piero skal være lite fornøyd med sjefen.

- Kaka` er ute og sier at alle skal være avholdende (dere vet hva vi snakker om) til ekteskapet. Brasilianeren er troende katolikk, og ønsker gjerne å være et godt forbilde for andre (Goal).

- Bordeaux ønsker å sprenge banken for å sikre seg Yoann Gourcuff på permanent basis (Goal).