Italiensk fotball
SCUDETTO_505_100x110

Årets lag i Serie A

Våre lesere har kåret årets lag i Serie A

Våre lesere har kåret årets lag i Serie A. Det har vært jevnt hele uken, og ingenting var avgjort før den siste stemmen kom inn på lørdag.
Les mer...
SCUDETTO_505_100x110

Månedens lag for april

De antatte topplagene har vært i god form og det setter preg på månedens lag for april. Som vanlig er laget offensivt, vi får tro at Sissoko fortsetter å løpe! Sesongen nærmer seg slutten, så vær med og diskuter årets lag / årets spiller i vårt forum.

Les mer...
SCUDETTO_505_100x110

Månedens lag i Serie A for mars

Fotballitalia har vurdert kampene i mars, og kommet fram til den beste ellveren i måneden som gikk. For en gangs skyld er ikke laget dominert av Inter-spillere, noe som reflekterer at Inter ikke har hatt sin beste periode i sesongen i mars.
Les mer...
italy-flag_100x66

Månedens lag i Serie A for januar

Det knyttet seg stor spenning til Pato, og vi mener at han har innfridd med stil. Tavano på sin side har startet å vise god gammel form. Begge er spisser på vårt månedens lag for desember. En som har vært der mye, er Inters Cambiasso. Så langt har han vært en av de beste spillerne i Serie A.
Les mer...
italy-flag_100x66_99x66

Månedens lag i Serie A i desember

Månedens lag for desember gjenspeiler at Inter har vunnet flere viktige kamper, og at de står med meget solide 13-4-0 før vinterpausen. Amauri, som er veldig het på overgangsmarkedet, har tatt plass på topp sammen med Pandev og Cruz.
Les mer...
italy-flag_100x66_99x66

Månedens lag i Serie A i november

Denne måneden stiller vi opp laget i en 4-3-3 formasjon. Inter preger månedens lag for november etter å ha vist styrke i en rekke kamper, men også Udinese er representert gjennom spissene Di Natale og Quagliarella. Særlig hyggelig er det å notere seg at sistnevnte igjen har startet å score mål etter en treg innledning på sesongen.
Les mer...
italy-flag_100x66_99x66

Månedens lag i Serie A i oktober

Å sette opp oktober-laget var ingen lett oppgave og vi har denne gangen valgt en (veldig offensiv) 4-4-3 formasjon. Dette for å få plass til flest mulig av formspillerne. Likevel ble det noen tunge avgjørelser, f.eks.har Zlatan blitt henvist til benken.
Les mer...
italy-flag_100x66_99x66

Månedens lag for Serie A i september

Vi kommer til å sette opp månedens lag gjennom denne sesongen i Serie A. Vårt første lag i en 4-4-2 formasjon har mange etablerte navn, men det er også noen mindre etablerte spillere som har overbevist i de første kampene. Blant de største overraskelsene er nok Cagliaris Foggia. Månedens spiller er etter vår mening Inters Zlatan.
Les mer...