Italiensk fotball
Magnus Todal_100x75

Min topp 20 liste - Magnus Todal

Dagens topp 20 liste er utarbeidet av Magnus Todal. Todal var med på planleggingen av ACMilan.no fra begynnelsen av. Nå er Magnus hovedadministrator på forumet, og sjef for markedsføring. Todal var en av dem som faktisk hadde billett til Champions League finalen i mai.
Les mer...
AS_Roma_100x120

Min topp 20 liste - Imran Iqbal Tahir

AS-Roma.net har nå godt over 300 personer registrert på forumet sitt, og vokser hurtig. En av personene bak sidene er Imran Iqbal Tahir. Tahir er fra Holmlia i Oslo, og er redaktør / forum administrator for Romas norske sider.
Les mer...
juventus_100x100

Min topp 20 liste - Steinar J. Bjerkmann

Steinar J. Bjerkmann arbeider i NTB, og dekker blant annet fotball der. Overvar tirsdagens Rosenborg-sensasjon i London. Har vært aktiv på italienskfotball.com over mange år. Har også vært med og skrevet bøker om italiensk fotball.
Les mer...
fiorent166_100x145

Min topp 20 liste - Vegard Berget

Andre mann ut er redaktør og grunnlegger av italienskfotball.com, Vegard Berget. Vegard har vært med og skrevet flere bøker om italiensk fotball, og har vært krumtappen i italienskfotball.com siden starten i 2002.
Les mer...
heggelund_100x100

Min topp 20 liste - Per-Jarle Heggelund

I dag er det Canal+ kommentator og Finnsnes sin store sønn, Per-Jarle Heggelund, som presenterer sin liste over de 20 beste spillerne i Serie A. Og for ha sagt det; etter å ha sett Morfeo lugge råskinnet Conti i helgen, deler vi fullt ut Per-Jarles beskrivelse av ham.
Les mer...
italy-flag_100x66

Her er de 20 beste spillerne i Serie A

Vi på Fotballitalia har brukt mye tid på talentene i Serie A, mens fotballmagasinet FourFourTwo har konsentrert seg om å rangere de beste spillerne. Ut fra deres oktober utgave kan man sette opp følgende liste:
Les mer...