Italiensk fotball
palermo_100x138

Palermo - nummer 6

Sicilianske Palermo har på få år etablert seg som et av topplagene i italiensk Serie A. Er spillerstallen nå så god at de kan ta steget opp til Champions League plass?
Les mer...
lazio166_100x145

Lazio - nummer 7

Kan du ha onkel Skrue til klubbpresident, og likevel gjøre det godt sportslig? Svaret er ja, og svaret er Lazio. Til tross for en vanskelig økonomi ble Lazio nummer tre sist sesong, og spiller i august kvalifisering til gruppespillet i Champions League.
Les mer...
logo_sampdoria_100x120

Sampdoria - nummer 8

Sampdoria har skiftet ut både trener og sentrale spiller før sesongen 2007/2008. Etter fem år har Novellino reist til Torino og overlatt roret til Walter Mazzari. Mazzari gjorde en god jobb med Reggina i fjor. Spørsmålet er om han kan gjenta bedriften med Sampdoria.
Les mer...
Udinese_100x76

Udinese - nummer 9

Udinese står utenfor det gode europa-cup selskapet etter å ha havnet midt på tabellen sist sesong. Men en ny tiendeplass vil nok ligge i underkant av forventningene for 2007/2008. Dette til tross for at serie A i år byr på enda flere utfordrere i forhold til europa-cup plassene. Vi tror at Udinese tar ett steg opp og blir nummer 9.
Les mer...
calcio_empoli_100x141

Empoli - nummer 10

Empoli hadde vært en "liten" klubb om de spilte i Tippeligaen. Sist sesong greidde klubben å bli nummer 7 i verdens beste liga. Dette er en hysterisk god prestasjon, som det burde skrives bindsterke bøker om. Vi tror Empoli greier seg godt også denne sesongen.
Les mer...
news20061113-toro_100x100

Torino - nummer 11

Et av Italias stolteste lag ser igjen ut til å kunne etablere seg på permanent basis i Serie A. Vi tror at Torino fortsatt vil være nest best i byen, men om alt klaffer kan de utfordre om en plass i Europa. Det er ikke verst for et lag som for få år siden så ut til å kunne forsvinne på grunn av økonomisk rot.
Les mer...
logo_parma_big_100x100

Parma - nummer 12

I Parma tror man på engler. De heter Ranieri og Rossi, og ble sett av mange våren 2007. I år har de reist til Juventus og til Spania. Hvordan vil Parma takle dette?
Les mer...
logo%20napoli%20300_100x100

Napoli - nummer 13

Napoli er endelig tilbake der de hører hjemme - i Serie A. Mørketidsvandringen i Serie C og B er over.
Les mer...
calcio_atalanta_100x120

Atalanta - nummer 14

Bergamolaget Atalanta gjennomførte en glimrende sesong sist og endte helt oppe på åttende plass. I år er stallen ytterligere forsterket, men det forventes også en langt tøffere liga.
Les mer...
grifone

Genoa - nummer 15

Genoa har igjen to lag i Serie A - Sampdoria og Genoa. Den tidligere storklubben med byens navn tar steget opp i Serie A med et ungt og spennende lag.
Les mer...