Italiensk fotball
images362346_UEFA_cup_s_100x160

UEFA-cupen 2008/09

Denne sesongens finale i UEFA-cupen spilles i Istanbul 20.05. neste år. Men veien dit er lang, de første håpefulle lagene starter allerede 17. juli. Vi har sett på kampoppsettet.
Les mer...
Acf_fiorentina_100x144

Forhåndsomtale: Fiorentina - Glasgow Rangers

Fiorentina og skottene fikk til en begredelig affære da de spilte 0-0 for en uke siden, men torsdag skal det avgjøres hvem som får spille UEFA-cup finale i Manchester 14. mai. Fiorentina har fordelen av å spille hjemme i Firenze.
Les mer...
Acf_fiorentina_100x144

Forhåndsomtale: Rangers - Fiorentina

Fiorentina er det eneste gjenværende italienske laget i de europeiske semifinalene. Etter to gode kamper i kvartfinalen mot PSV Eindoven venter nå de skotske seriemesterne Glasgow Rangers.
Les mer...
Acf_fiorentina_100x144

Bravo Fiorentina!

Akkurat da det såg som mørkest ut for italiensk fotball stiger de fiolette fra Firenze fram. Fiorentina vant en strålende 2-0 seier borte mot PSV torsdag kveld, og er dermed videre til semifinalen i UEFA-cupen.
Les mer...
images362346_UEFA_cup_s_100x160

Foran: PSV Eindoven - Fiorentina

På torsdag reiser Fiorentina til Nederland for å møte serieleder PSV i kampen om semifinaleplass i UEFA-cupen.Fiorentina har et vanskelig, men langt fra umulig, utgangspunkt. Den første kampen i Firenze endte 1-1.
Les mer...
Acf_fiorentina_100x144

Fiorentina spilte bare uavgjort

De to Europacupene kan være uten italiensk representasjon etter at også Fiorentina fikk et relativt dårlig utgangspunkt for returoppgjøret i sin kvartfinale.
Les mer...
Acf_fiorentina_100x144

Foran: Fiorentina - PSV Eindoven

Fiorentina tar imot meget kvalifisert motstand hjemme på Artemio Franchi når de møter nederlandske PSV Eindoven i UEFA-cupens kvartfinale torsdag kveld kl. 20.45.
Les mer...
acc-vert-chmapions-trophe0_100x160

Champions League på tv

Nye storkamper på rekke og rad når kvartfinalene sparkes igang i Champions League og UEFA-cupen tirsdag, onsdag og torsdag. Mest interessant er selvfølgelig oppgjøret mellom Roma - Manchester United tirsdag kveld.
Les mer...
Acf_fiorentina_100x144

Fiorentina videre etter straffesparkkonkurranse

Everton greidde det som Inter ikke maktet mot Liverpool. Stillingen ble nemlig 2-0 til hjemmelaget, og dermed 2-2 sammenlagt etter 90 minutter. Dette var også stillingen etter ekstraomganger. Dermed endte det hele i en dramatisk straffesparkkonkurranse.
Les mer...
Acf_fiorentina_100x144

Foran: Everton - Fiorentina

Fiorentina spilte en sterk hjemmekamp mot Everton, og har med seg 2-0 i bagasjen når de spiller på Goodison Park onsdag kveld.
Les mer...