Italiensk fotball
italy-flag_100x66_99x66

Azzurri vant kampen - og gruppen!

Bare æren å spille for i kveldens EM-kvalifiseringskamper. Italia vant med sikre 3-1 hjemme i Modena, mens Frankrike avga poeng i Ukraina.
Les mer...
italy-flag_100x66_99x66

Azzurrini: ny pinlig forestilling

Casiraghis ungdommer har prestert ekstremt ujevnt i denne kvalifiseringen. I kveld glapp det nesten igjen, denne gangen borte mot Færøyene.
Les mer...
italy-flag_100x66_99x66

Forhåndsomtale: Italia - Færøyene

Donadonis menn imponerte på Hampden mot Skottland, og kan bestille nye Armani-dresser til EM-sluttspillet i juni neste år. Dermed er det bare æren å spille for i onsdagens kamp mot Færøyene.
Les mer...
juventus_100x100

Azzurri: Palladino trodde at telefonen fra Donadoni var en spøk

Superveteranen Del Piero er ikke med i Donadonis landslagstropp, men en ny spennende Juventusspiller er på vei inn; Palladino.
Les mer...
acc-vert-chmapions-trophe0_100x160

Champions League - gruppespillets tredje dag

Inter reiser til Moskva for å møte CSKA tirsdag, mens Roma tar imot portugisiske Sporting hjemme på Olimpico i Roma.
Les mer...
italy-flag_100x66

Azzurri: Lucarelli - Sør Afrika 2-0

Kveldens treningskamp mot Sør Afrika i Genoa ble ikke en kamp som vi vil huske lenge, men Lucarelli berget seieren for Italia.
Les mer...
flag-of-scotland_100x66

Bravo Georgia!

Georgia slo Skottland 2-0 onsdag kveld, og dermed er gruppe B rekordjevn foran de siste kampene. Ukraina vant som forventet lett mot Færøyene, mens Frankrike slet litt mer mot Litauen.
Les mer...
italy-flag_100x66

Azzurrini: uavgjort borte mot Hellas

Casiraghis ungdommer spilte uavgjort 2-2 borte mot Hellas i kveldens EM-kvalifisering, og tok ett langt steg i retning gruppeseier.
Les mer...
logo_sampdoria_100x120

Azzurri profilen: Angelo Palombo

Ikke alle i Donadonis landslagstropp er like kjente for den vanlige fotballinteresserte. Vi har kikket litt på en av de mer ukjente i troppen, Sampdorias Angelo Palombo.
Les mer...
italy-flag_100x66

Er dette startellveren mot Sør-Afrika?

Donadoni får mye ros av våre lesere for sitt valg av spillertropp mot Sør-Afrika. Den sannsynlige førsteelleveren er også den mest spennende på lang tid.
Les mer...