Italiensk fotball
AC-Milan_100x100

Jakten på talentene - Alexandre Pato

Forventingene er nesten umenneskelige når den brasilianske 18-åringen Pato inntar AC Milans lagoppstilling fra januar. Ancelotti mener at Pato kan score 30 mål (!) denne sesongen basert på hva han har gjort på trening denne vinteren.
Les mer...
logo_inter_100x100

Jakten på talentene - Mario Barwuah Balotelli

Alle snakker om Milans Pato, men Moratti mener at det er Inter som har fått tak i den største, unge fotballjuvelen. Mario Barwuah Balotelli - det er bare å lære navnet.
Les mer...
italy-flag_100x66

Jakten på talentene i italiensk fotball....

Under hele sesongen 2007-08 vil vi presentere nye, lovende italienske fotballspillerne. Noen har allerede spilt seg inn på lag i Serie A, andre er på utlån i lavere divisjoner, mens andre igjen har kontrakter med klubber lenger ned i seriesystemet. Det de har til felles er vår tro på at de vil være med å prege italiensk fotball de neste årene.
Les mer...
SCUDETTO_505_100x110

World Soccer: The next generation

Anerkjente World Soccer har i sin novemberutgave plukket ut de 50 spillerne som de tror vil skinne i fotballen de neste årene. Tre av de beste tenåringene spiller, eller skal spille, i Italia.
Les mer...
SCUDETTO_505_100x110

Guerin Sportivo: 50 største talentene i verden

Det italienske fotballmagasinet Guerin Sportivo har kåret de 50 største talentene i verden. Ingen av dem kommer fra en Serie A klubb.
Les mer...
juventus_100x100

Jakten på talentene: Sebastian Giovinco

Svenskafans har allerede kåret ham til Juves "tredje prins", CSKA Moskva har ifølge ryktene lagt inn ett bud på 15 milioner Euro for 20-åringen fra Torino, og i kulissene spøker Barcelona og Manchester United.
Les mer...
logo_parma_big_100x100

Jakten på talentene - Daniele Dessena

Mange store talenter har blitt foredlet gjennom Parmas aldersbestemte lag, og via førstelaget gått til store klubber over hele Europa. Vi tror Dessena blir den neste stjernen fra Parma.
Les mer...
italy-flag_100x66

Jakten på talentene - Russotto og Cigarini

Casiraghis U21 landslag har en rekke spennende profiler, vi kikker litt på de to som satte ballen i mål i fredagens kamp Færøyene.
Les mer...
logo%20napoli%20300_100x100

Lavezzi - den nye Maradona?

Etter en skuffende start hjemme mot Cagliari, kom Napoli grusomt tilbake mot Udinese søndag ettermiddag. I begivenhetenes sentrum var den unge argentineren Ezequiel Lavezzi.
Les mer...
italy-flag_100x66

En talentfull start

Flere av de største talentene fikk en fin start i helgens Serie A, mens andre må smøre seg med tålmodighet. Vi oppsummerer helgen og ser samtidig frem mot neste runde.
Les mer...