Italiensk fotball
SCUDETTO_505_100x110

Tippekampen - runde 23

Ny interessant serierunde i Italia. Vi har sett inn i glasskula, og prøver å spå hvordan det vil ende.
Les mer...
SCUDETTO_505_100x110

Tippekampen - runde 22

Flere usannsynlige resultater sist. Juventus avga poeng mot bunnlaget Cagliari hjemme, og Roma gikk på en lei smell blant de toscanske åser. Vi krummer likevel nakken, og prøver igjen.
Les mer...
SCUDETTO_505_100x110

Tippekampen - runde 21

En del overraskelser i runde 20 ogå, spesielt med Cagliari som på 1 overtidsminutt snudde kampen mot Napoli hjemme på Sardinia. Vi prøver likevel å tippe utfallet av de ti kampene som spilles i Serie A denne helgen.
Les mer...
SCUDETTO_505_100x110

Tippekampen - runde 18

Juleferien er over og denne helgen er det full serierunde i Serie A. Vi prøver igjen å prikke inn 10 rette, men som vanlig er det lettere sagt enn gjort.
Les mer...
SCUDETTO_505_100x110

Tippekampen - runde 17

Ny runde, og nye muligheter til å bli millionær på oddstipping. I utgangspunktet ser denne runden litt lettere ut å tippe enn den sist helg, men en av kvalitetene ved årets Serie A er de stadige overraskelsene.
Les mer...
italy-flag_100x66_99x66

Forhåndsomtale: Sampdoria - Fiorentina

To kamper direkte på Canal+ fra kl. 14.55 på søndag. Atalanta - Palermo og Sampdoria - Fiorentina. To interessante kamper, men undertegnede velger seg sistnevnte kamp. Sampdoria er på vei opp formtabellen, mens Fiorentina nå sliter tyngre. Det siste slaget i ansiktet var nyheten om at Frey kommer til å være ute i en god stund med skade.
Les mer...
SCUDETTO_505_100x110

Tippekampen - runde 16

Hver helg fremover vil Ove og undertegnede utfordre hverandre til en tippeduell. Sannynligvis vil vi oppleve alt fra dundrende suksess til legendarisk fiasko - italiensk Serie A er levende og ofte uforutsigbar. Bortsett fra Inter. Har du lyst å være med og utfordre? Send oss en mail!
Les mer...
AS_Roma_100x120

Forhåndsomtale: Livorno - Roma

Denne kampen går direkte på Canal+ fra kl. 14.55. Det er verdt å merke seg at kveldskampen mellom Napoli og Parma ikke blir sendt grunnet tv-rettigheter. Men det er all grunn til å glede seg til oppgjøret mellom Livorno og Roma. Roma er naturlig nok favoritter, men Livornos formkurve er stigende.
Les mer...
italy-flag_100x66_99x66

Forhåndsomtale: Palermo - Fiorentina og Lazio - Catania

Som vanlig spilles det to Serie A kamper på lørdag. Palermo mot Fiorentina blir sendt direkte på Canal+ fra kl. 20.25. Kommentator er Per-Jarle Heggelund. Lazio - Catania blir sendt i opptak senere på lørdagskvelden. Det blir interessant å se om Fiorentina kan slå tilbake fra tapet sist helg mot Inter og dermed holde følge med gruppen bak Inter og Roma. Lazio var igjen svake da de tapte 3-0 mot Inter på onsdag. Nå venter Catania, et lag de må slå, men som heller sjelden taper.
Les mer...
italy-flag_100x66_99x66

Forhåndsomtale: serierunde 14

En rekke interessante kamper denne runden. Lazio må heve seg over skuffelsen fra CL om de skal vinne borte mot Siena. Roma og Udinese møtes i toppoppgjør, mens det blir lokaloppgjør mellom Catania og Palermo på Sicilia. Les om disse kampene og flere andre i denne forhåndsomtalen av runde 14 i Serie A.
Les mer...