Italiensk fotball
acc-vert-chmapions-trophe0_100x160

Champions League: vanskelig bortekamp for Fiorentina

Tirsdag reiser Fiorentina til München for å møte Bayern i den tredje runden av gruppespillet. Prandelli valgte å spare flere spillere lørdag kveld mot Reggina, for dette blir tøft.
Les mer...
acc-vert-chmapions-trophe0_100x160

Champions League: krisen vokser i Juventus

Det er et skadeskutt og kriserammed Juventus som tar i mot selveste Real Madrid til gruppespillskamp på Stadio Olimpico i Torino tirsdag kveld.
Les mer...
SCUDETTO_505_100x110

Oppsummering runde syv (oppdatert)

Inter knuste Roma på Olimpico

Lazio gikk på en storsmell borte mot Bologna, og dermed inntok Udinese tabelltoppen. Lille Catania er oppe på andreplass, à poeng med Udinese og Napoli. To poeng skiller lag 1 og lag 10 på tabellen.
Les mer...
SCUDETTO_505_100x110

Goal: De femten beste defensive midtbanespillerne

Axel Pershagen i fotballmagasinet Goal har satt opp en liste over dem han mener er de 15 beste defensive midtbanespillerne i verden. Fotballitalia bifaller mange av Pershagens valg.
Les mer...
SCUDETTO_505_100x110

Napoli snudde mot Juventus

Fiorentina banket Reggina

Juventus er i store problemer etter et nytt tap i Napoli. Fiorentina nærmer seg toppen av tabellen etter en komfortabel 3-0 seier hjemme mot Reggina.
Les mer...
SCUDETTO_505_100x110

Ingen god tid for fotballen

To bøker som har kommet på markedet nå i høst har satt søkelyset på fotballens mørke bakside. Er bare brøkdeler sant er det nok til å ryste en hel fotballverden.
Les mer...
AS_Roma_100x120

Forhåndsomtale: Roma - Inter

Mange ville nok ha trodd før sesongen at dette oppgjøret ble en tidlig "seriefinale". I stedet blir det en kamp hvor hjemmelaget står med ryggen mot veggen, og ikke har råd til å tape. Og på onsdag venter Chelsea borte i Champions League.
Les mer...
SCUDETTO_505_100x110

Hvordan lykkes i transfermarkedet

Hvorfor lykkes noen klubber oftere i transfermarked enn andre? Betyr mye penger at man gjør det bedre i transfermarkedet enn om man ikke har mye penger? Fotballitalia ser på hvordan man lykkes i transfermarkedet.
Les mer...
SCUDETTO_505_100x110

Notiser # 122 Ny stjerne til Milan i januar

Stortalent forlenger med Juventus

Det skjer mye i Italia, selv om man ikke skal tro alt man hører. Vi gir deg alt i kortform, så får du selv vurdere om du er en troende.
Les mer...
Scudetto_100x137

Forhåndsomtale: serierunde 7

Det er flere interessante oppgjør i den syvende serierunden, men størst oppmerksomhet vil defintivt Roma og Inter få når de møtes til storoppgjør på søndag. Ellers vil Juve få tøff motstand når de reiser sørover til Napoli, mens Fiorentina og AC Milan er store favoritter på hjemmebane mot henholdsvis Reggina og Sampdoria. Serieleder Lazio møter Bologna borte.
Les mer...