Italiensk fotball
Juventus_100x100

Juve vant Derby della Mole

Og Siena tok poeng mot høytflyvende Catania...

Juventus er tilbake på vinnersporet, seier mot Real Madrid og byrival Torino på en halv uke gjør godt for sebrastripene. Catania mistet to poeng i Siena.
Les mer...
SCUDETTO_505_100x110

Serie B: Forhåndsomtale 10. serierunde Serie B

Marco Grosselle følger Serie B

Ny spennende serierunde i Serie B lørdag. Kan overraskelselaget Sassuolo slå Vicenza borte? Vil de store lagene fortsette å skuffe? Alt dette får du vite i løpet av dagen.
Les mer...
uefa_cup_100x218

De italienske lagene imponerte i UEFA-cupen

De tre gjenværende italienske lagene har alle gode sjanser til å avansere fra gruppespillet i UEFA-cupen etter å ha overbevist i åpningskampene. Etter vekslende suksess i Champions League er det betryggende å se at "de nest beste" hevder seg i Europa.
Les mer...
Scudetto_100x137

Forhåndsomtale: serierunde 8 (oppdatert fredag)

Også denne helgen kan Serie A by på en rekke interessante oppgjør. Mest interesse blir det nok rundt krisekameratene i Torino. Ellers skal Lazio måle krefter med Napoli, og Roma prøve å forbedre bortestatistikken mot formlaget Udinese. Mens Inter er favoritter mot bortesvake Genoa får AC Milan og Fiorentina trolig nok å stri med i bortekampene mot henholdsvis Atalanta og Palermo.
Les mer...
uefa_cup_100x120

UEFA-cup: gruppespillets første runde

Tre italienske lag kvalifiserte seg til UEFA-cupens gruppespill. Vi tar en liten kikk på den første runden.
Les mer...
SCUDETTO_505_100x110

Notiser # 123 Milan forsterker

Megastjerne til Siena?

Milan fortsetter å forsterke stallen sin, nå er Beckham neste mann ut. Men det kan være større fisker enn som så på vei til klubben. Også Siena planlegger å fiske stor-gjedda. Flere av topplagene sliter tungt med skader, og verre blir det. Her er det meste i kortform.
Les mer...
SCUDETTO_505_100x110

Italiensk fotball på tv - 8. serierunde

Canal+ sender tre kamper direkte denne helgen, og godbiten er byderbyet mellom Juventus og Torino på lørdagskvelden. På søndag ettermiddag møter Inter bortesvake Genoa, mens på kvelden er det Palermo og Fiorentina som skal kjempe om tre viktige poeng.
Les mer...
acc-vert-chmapions-trophe0_100x160

Champions League: Roma og Inter

Mens Inter er skyhøye favoritter mot Anorthosis må Roma finne seg i at de fleste tror på Chelsea seier. Inter må likevel være skjerpet når de møter lederlaget (!) i gruppen, og Roma må bygge på andreomgangen mot Bordeaux.
Les mer...
italy-flag_100x66_99x66

Jakten på talentene: med Azzurrini til EM i Sverige

Italia er det mestvinnende laget i EM for ungdomslandslag. Denne kvalifiseringen ble imidlertid litt mer spennende enn hva vi ønsket - men når enden er god er allting godt. Vi ser på laget og på tiden frem til EM i Sverige i juni neste år.
Les mer...
acc-vert-chmapions-trophe0_100x160

Champions League på tv

Tirsdag og onsdag spilles den tredje Champions League runden i gruppespillet. Denne gangen med flere av de italienske lagene i interessante tv-oppgjør.
Les mer...