Italiensk fotball

Champions League kveld skjemmet av publikumsbråk

12-12-2007 Rune Opstad
Roma spilte 1-1 hjemme mot sine erkerivaler fra Manchester, mens Inter slo PSV 1-0 i Nederland. Mest action var det dessverre utenfor banen. Tre United supportere er meldt skadd i slåsskamper mellom supporterne i timen før kampen.
Roma - Manchester United 0-1
United var allerede sikret førsteplassen i gruppen før denne kampen, mens Roma var forvist til andreplass. Dermed fikk vi se mange unge talenter på begge lagene. Det var en av disse som førte bortelaget opp i ledelsen i førsteomgang. Spanjolen Pique headet kontrollert inn 1-0 i det 34. minutt. Det var en mer etablert romer som utlignet tyve minutter før slutt. Mancini fikset 1-1.

Det ble meldt om publikumsbråk utenfor stadion i timen før avspark, og flere personer skal være sendt til sykehus. Dette skal gjelde 3 United-supportere som er knivstukket. Skadene skal ikke være livstruende. Det er meldt at to briter er arrestert, men det er ikke oppgitt hvor mange italienere som er arrestert i forbindelse med uroen.


PSV Eindoven - Inter 0-1
Inter også vinner av sin gruppe før den siste runden. PSV gjorde det hele svært vanskelig for seg selv, da de fikk Mendez utvist allerede før halvtimen var passert. Inter fikk imidlertid ikke mål før Cruz nok en gang scoret. Da stod det 64.minutter på stadionuret i Eindoven.